Rollin` in the Deep

You gets deeper
And deeper.

You rolls
In my very Deep.

Like a Soulcreeper.
Like a Moodreaper.

Changing Moods
From High to Low.

From Low to High
This is true Love HighFi.

`N Sometimes
We would like to cry.

So,fine Young Princess
Goes a very deep Love,

Goes an very ugly Reality
But i put a Spell on You-:

Oh Lord,don t bless the Queen,
Bless this Fine young Princess!


© FRIO


0 Lesern gefällt dieser Text.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "Rollin`in the Deep"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Rollin`in the Deep"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.